Erasmus+ Projemiz Kapsamında Ekibimiz Portekiz'e Gitti

26.12.2021 707

Torbalı Anadolu Lisesi olarak yürüttüğümüz "Building A Democratic School Culture" isimli Erasmus+ projesi kapsamında Portekiz'in Madeira adasında Funchal şehrinde bulunan ortaklarımızdan Basica e Secundaria Dr. Angelo da Silva okulunda 8-12 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Learning Teaching Training (LTT) toplantısına okulumuzu temsilen katıldık. Belirlenen çalışma planı doğrultusunda "Okulların demokratikleşmesi ve karşılaşılan zorluklar konusunda öğretmen görüşleri" ve "Demokratik bir okul kültürü oluşturmak için öğretmenlerin niteliklerine ve bu yeterliklerin geliştirilmesine yönelik öneriler" konusunda tüm ortaklar kedi ülkeleri özelinde sunumlarını gerçekleştirdi. Soru-cevap bölümünden sonra beş günlük Portekiz hareketliliği değerlendirildi ve Şubat ayı içerisinde Almanya'da yapılacak LTT için planlamalar yapılarak çalışma sonlandırıldı.

26-12-202126-12-202126-12-202126-12-2021