Torbalı Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk´ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir. Öğrencilerimize iyi bir insan, iyi bir vatandaş olma temel hedef olarak kazandırmaya çalışmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin hedefleri doğrultusunda gençlerimizi milli ve manevi değerlerini benimsemiş, Türkçe´yi ve yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

Başarılar:

Saatler: 08:40-16.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://torbalianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ALPKENT MAH. 1022 SK. NO 5 TORBALI / İZMİR

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - .

Adres - ALPKENT MAH. 1022 SK. NO 5 TORBALI / İZMİR

Ulaşım İzmir otogardan Torbalı-İzmir minübüsleri ve Gaziemir-Torbalı düzergahında çalışan 720 numaralı ESHOT otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İzmir merkeze (Konak) 52 Km Uzaklıkta.