Makedonya Hareketliliği

Okulumuzun K220 Erasmus+ projesi olarak ortağı olduğu ' Digital Games Treasury and Library- DiGiTaL' projemizin ikinci ulusötesi aktivitesi Makedonya' nın  Kavadarci şehrindeki SCIENTIA NOVA kurumunda yapıldı. Bu hareketlilikte Proje Koordinatörümüz Raziye USLU ve İngilizce Öğretmenlerimiz Aydın SÖZNER ve İlknur İldeniz ARSLANTÜRK projemizin öğretmen eğitimi ayağına katıldılar.  Öğretmenlerimiz öğrenme etkinliği ve araştırmadan değerlendirmeye kadar dijital sınıf oluşturma, oyunlaştırma konularında bilgi alarak, sınıfları için basit dijital oyunlar üretebilmeyi öğrendiler. Dersler sırasında yeni formlar ve yöntemler uygulayarak, yeni Teknolojiler ve yenilikçi metodolojiler öğrenerek, eğitim yönetimini iyileştirerek, öğretmenlerin oyunlaştırma ve web 2 araçlarına verimli katılım için yeterliliklerini artırma amacıyla düzenlenen bu eğitimde, öğrenciler için ekstra motivasyon artışı sağlamaya katkıda bulunan çok çeşitli kaynakları görerek dijital öğretim yöntemlerini deneyimlediler. Proje sayesinde pandemi sonrası ayak uydurmak durumunda kaldığımız hızlı dijitalleşme sürecinde yeterlilikleri artmış olarak kazanımlarını okuldaki öğretmenlerimize aktardılar.

10.03.2023 118

10-03-202310-03-202310-03-202310-03-202310-03-202310-03-2023