Panel: Geçmişten Geleceğe Doğaya Saygı

Okulumuzun Erasmus+ programlarında kabul edilen 2022-1-TR01-KA220-SCH-000087638 numaralı     ‘ DiGree: Digital Green’ ile uluslararası projelerdeki yolculuğumuza yereldeki çalışmalarla devam ediyoruz. Bağlı Ortağımız Torbalı Belediyesi’ nin katkılarıyla öğrencilere yeşil beceriler konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan projemiz kapsamında ‘ GEÇMİŞTEN GELECEĞE DOĞAYA SAYGI’ konulu panel çalışmamızı gerçekleştirdik. 28 Kasım 2023 tarihinde Metropolis Antik Kenti’ nde Digital Green Projesi Ekibinden Psikolojik  Danışman Zeynep ŞAHİN moderatörlüğünde yapılan panelimizde Metropolis Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Serdar AYBEK, Tarih Öğretmeni Dr. Yasin KAYIŞ ve Coğrafya Öğretmeni Dr. Cumali ÖGEL konuşmacı olarak yer alarak tarihi ve coğrafi olarak doğa ile bütünleşme konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Bu panel sayesinde geçmişten günümüze doğa ile insanın hem mücadelesi , hem bütünleşmesi ni Torbalı Tarihi ve Coğrafyası özelinde konuştuk. Yaklaşık iki yüz katılımcı ile gerçekleşen panelimiz soru cevap bölümünden sonra,  öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilerek sonlandı.

20.03.2024 23

20-03-202420-03-2024